Ποιοί Είμαστε

Φιλοσοφία

Η φιλοσοφία της επιχείρησής μας συνοψίζεται σε τρεις φράσεις: ασφάλεια στο δρόμο, εξαιρετική ποιότητα υπηρεσιών, συνεχής προσανατολισμό στον πελάτη. Αυτές οι αξίες αποτέλεσαν τη βάση στην οποία ο Νίκος Χειμωνίτης στήριξε τα πρώτα βήματα της επιχείρησης και αυτές συνεχίζουν να αποτελούν πάντα τον άξονα πίσω από κάθε μας κίνηση.


Τόσο για τον επαγγελματία, όσο και για τον ιδιώτη πελάτη μας, πρώτο μας μέλημα είναι πάντα η ασφάλεια στο δρόμο. Αυτή είναι η βασική προϋπόθεση για κάθε πρόταση που κάνουμε στον πελάτη. Η ίδια αρχή διέπει και τις τεχνικές υπηρεσίες, που προσφέρονται από εργαζομένους με άριστη κατάρτιση, όπως επιβεβαιώνεται από το μηδενικό αριθμό αρνητικών συμβάντων από την ίδρυση της επιχείρησης μέχρι σήμερα, αλλά και από τις ετήσιες πιστοποιήσεις μας.


Η ποιότητα των υπηρεσιών μας ξεκινά από την αξιόπιστη και έντιμη συμβουλευτική. Συνεχίζει με την άριστη και γρήγορη διεκπεραίωση των τεχνικών εργασιών, το ευχάριστο και καθαρό περιβάλλον των καταστημάτων, αλλά και τη συνεχή μας στήριξη σε κάθε σας ανάγκη μετά την πώληση.


Ο προσανατολισμός στον πελάτη είναι μια αξία που χαρακτηρίζει τα καταστήματα Νίκος Χειμωνίτης όλα αυτά τα χρόνια. Κάθε πελάτης και κάθε αυτοκίνητο αποτελεί για εμάς μια διαφορετική περίπτωση. Γι' αυτό και πριν από κάθε μας πρόταση, φροντίζουμε πάντα να εξετάζουμε προσεκτικά το αυτοκίνητό σας και να ακούσουμε αναλυτικά τις ανάγκες σας. Έτσι εξασφαλίζουμε την ικανοποίησή σας για την επιλογή των καταλληλότερων ελαστικών, ζαντών και λοιπών εξαρτημάτων του αυτοκινήτου σας σε βάθος χρόνου.Ιστορία

Η ιστορία των καταστημάτων ξεκινά το 1979, όταν ο Νίκος Χειμωνίτης, σε ηλικία μόλις 23 ετών, αποφάσισε να κάνει το πρώτο του επιχειρηματικό βήμα. Όραμά του ήταν ένα κατάστημα ελαστικών που θα πρωτοπορούσε στην ποιότητα υπηρεσιών και τον προσανατολισμό στον πελάτη.


Έτσι, άνοιξε το πρώτο του κατάστημα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 1. Σύντομα βρέθηκαν δίπλα του άνθρωποι που εργάζονται στην επιχείρηση έως και σήμερα. Το αγοραστικό κοινό του Ηρακλείου δεν άργησε να επιβραβεύσει την προσπάθεια, καθιστώντας σταδιακά την επιχείρηση σε μία από τις πιο επιτυχημένες του κλάδου της στο Νομό Ηρακλείου. Τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν αρκετές καινοτομίες, όπως η εξυπηρέτηση στο δρόμο μέσω του κινητού συνεργείου, η δωρεάν παροχή της υπηρεσίας αζώτου ελαστικών για όλους τους πελάτες του καταστήματος και άλλες.


Το 2005 ξεκίνησε η λειτουργία του δεύτερου καταστήματος στη Λεωφόρο Καζαντζίδη. Σήμερα το κατάστημα αυτό εξυπηρετεί ένα σημαντικό αριθμό ιδιωτικών και επαγγελματικών οχημάτων. Το 2010 ήταν το πρώτο κατάστημα στο Νομό Ηρακλείου που έλαβε πιστοποίηση από την εταιρεία ελαστικών Michelin με έλεγχο TÜV AUSTRIA. Συνεχίζει να λαμβάνει την πιστοποίηση, την οποία διαθέτουν μόνο 60 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, κάθε χρόνο από τότε.


Όλα αυτά τα χρόνια, κάθε μικρή ή μεγάλη επιχειρηματική απόφαση λαμβάνεται με άξονα την εξασφάλιση εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσιών και άριστης εξυπηρέτησης του πελάτη. Αυτές ήταν οι αξίες με τις οποίες δημιουργήθηκε η επιχείρηση και τις οποίες διατηρεί αναλλοίωτες μέχρι σήμερα.